Categories

Ahti – lava golf puttigreeni

AHTI GROUP Oy yhteistyössä Merdec Oy:n kanssa valmistaa ja myy AHTI LAVA puttigreeniä, joka on helppo purkaa ja kasata. Rungon päälle asennetaan AHTI TURF tekonurmesta, velcrolla kiinnitettävä Golf puttimatto.

AHTI LAVA PUTTIGREEN pohjaratkaisu kasataan valmiista moduleeista. Tämän vuoksi tuote on erittäin nopea asentaa ja ottaa käyttöön. Tuote voidaan asentaa haluttuun korkeuteen asennuspaikan vaatimustenmukaan säädettävien jalkojen ansiosta. Tuote on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa maasto on epätasainen tai kivikkoinen. Lisäksi sitä voidaan soveltaa mm. Esiintymislava ja terassiratkaisuihin sisä ja ulkotiloihin.GREEN pohjaratkaisu kasataan valmiista moduleeista. Tämän vuoksi tuote on erittäin nopea asentaa ja ottaa käyttöön. Tuote voidaan asentaa haluttuun korkeuteen asennuspaikan vaatimustenmukaan säädettävien jalkojen ansiosta. Tuote on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa maasto on epätasainen tai kivikkoinen. Lisäksi sitä voidaan soveltaa mm. Esiintymislava ja terassiratkaisuihin sisä ja ulkotiloihin.

Ahti puttigreeni alusta
AHTI LAVA puttigreen

Asennus

 • Tuotteen rakennus on helppoa ja nopeaa
 • Kestävä ja kaikki osat ovat helposti yhteensopivia
 • Nopeaa asentaa perustyökaluilla. Todella tukeva
 • Heti käyttövalmis kokonaisuus

Tuotteen edut:

 • Mittatarkat osat, joita voidaan hyödyntää eri muodoissaan
 • Muunneltava ja laajennettava, lukuisiin eri käyttömahdollisuuksiin
 • Ulkona ei kaivuutöitä
 • Laadukkaat ja kestävät materiaalit
 • Suomalainen laatutuote
 • Luontoa säästävä
 • Kestävä ja säädettävät jalat, joka lisää käyttömahdollisuuksia
 • Kestää painoa ja on tukeva kovassakin käytössä

Tervetuloa osastollemme tutustumaan AHTI LAVA PUTTI GREEN tuotteisiin osastollemme A 383 !

[contact-form-7 404 "Not Found"]