Palvelut

Suunnittelu, asennus, huoltopalvelut ja rahoitus

Ahti Turf tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita asiakkaillemme, olet sitten yritys, kunnallinen taho tai yksityinen seura.

Tarjoamme palveluita myynnissämme aina suunnittelusta, asennuksesta, huollosta rahoitukseen asti ammattitaidolla. Pyrimme tarjoamaan aina avaimet käteen periaatteella olevia hankkeita.

Asennustiimissämme on eri alojen ammattilaisia ympäri Suomea, joilla on kymmenien vuosien kokemus eri kohteista maisemoinnissa.

Kun asiakas ottaa meihin yhteyttä, tarjoamme heti palvelua määrittelemällä kohteisiin sopivat tuotteet sekä ohjeistukset projektiin, ja sen kehyksiin sopiviin palveluihin ja toimenpiteisiin veloituksetta. 

Palvelemme suunnittelussa arkkitehteja, suunnittelijoita, sekä tuottajia tarpeen mukaan ja toimitamme sopivat näytteet, sekä esittelemme projektiin sopivat tuotteet henkilökohtaisesti.

Etenemme hankkeissa asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta lopputulos on toimeksiantajillemme mahdollisimman kustannustehokas ja laadukas.

Suunnittelussa on käytössä alan arkkitehteja ja suunnittelijoita, joilta saat parhaat suunnitelmat, vaikka rakennuspiirustuksiin tai urakkaprojekteihin.

Asennuksessa olemme pyrkineet laajaan osaamiseen useilla eri osa-alueilla, joissa kymmenien ammattiasentajien tiimi on valmiina toteuttamaan hankkeet, aina pienistä isoihin projekteihin. 

Laaja asennuspalvelumme kattaa myös tarvittaessa maapohjustustyöt, puutarha- ja kiviasennuspalvelut. Nämä siis kokonaisvaltaisten perusasennusten lisäksi.

Huoltopalvelu on tärkeä osa toimintaamme ja jos et ole vielä asiakas, niin palvelemme silti teitä huolloissa tarpeiden mukaan. Tiimimme koostuu Suomessa olevista alan ammattilaisista, joilla on kokemusta alalla runsaasti. Myös varaosat ja sopivat tuotteet ja koneet kuuluvat perinteisesti osana palveluita. Huolloissa meillä toimivat yleiset alan takuut tuotteille, sekä palveluille.

Rahoituksessa tarjoamme GRENKE:n leasingrahoitusta, missä vakuutena toimivat tarjoamamme tuotteet- ja palvelut.

Voit myös ostaa suoraan tuotteet meiltä ja asentaa ne itse, jolloin saat tarvittavat ohjeistukset asennuksiin myynnistämme.

Jos tarvitset rahoitusta, kysy GRENKE leasingiä jos tarvitset rahoitusta hankkeeseen. Vakuutena voi olla kenttäkohde.

Yhteydenotto