Infra

Teolliset kohteet ja infra

Ahti Turf edustaa laadukkaita tekonurmia, joden tuotteilla on kansainväliset sertifikaatit kuhunkin kohteeseen räätälöidysti.

Oli kohde sitten Lentokenttä, kaatopaikka tai vaikkapa tienvarren turvanurmi, niin meiltä löytyy sopiva ja testattu tuote kohteeseen.

Teollisuusalueet, sähkölaitokset, kaatopaikat, ydinvoimalat ja jätteiden lajittelulaitokset on tärkeää huomioida ympäristövaikutukset. AHTI Infraturf™  Edustaa laadukkaita Tanskalaista Evergreen Aviation Lentokenttä ja helikopterien laskeutumis- alueen alustoja, joilla on tarkoin säädetyt turvanormit kohteisiin. Tätä tekniikkaa sovelletaan myös muihin vaativiin kohteisiin tieliikenteelle ja maisemointiin, esim. tehdasalueille.

Palveluissa on myös tärkeä rooli Infra tuotteissamme, jossa esille tulee tarkoin hyväksytetyt asentajat ja niiden kautta tekniikkaa joilla tuotteitamme asennetaan. Lisäksi huoltopalvelut ovat  tärkeä osa toimintaamme.

Palvelemme myös kohteeseen eri rakennusvaiheisiin tarvittavia maanpohjustus, sähkötyö, betonointi ja muita rakennus urakointiin tarvittavia palveluita.

Jos tarvitset rahoitusta, kysy GRENKE leasingiä jos tarvitset rahoitusta hankkeeseen. Vakuutena voi olla rakennuskohde

Ahti Turf Infra

Ota yhteyttä