Lapset

Tekonurmi on lasten leikkeihin kestävä, helppohoitoinen ja siisti vaihtoehto.
Lapset viihtyvät pihalla pitkään leikkien ja kurakeleilläkin on lapset ja lemmikit siisteinä.
Tekonurmi alusta pysyy hyvässä kunnossa ja on pehmeä, sitä ei tarvitse leikata ja rikkaruohot pysyvät poissa. Aina leikki valmis! 

Turvallisuus tuodaan myös esille tuotteidemme kautta ja lasten turva-alustat ovat meillä sertifikoituja, asiakkaidemme tarkkojen vaatimusten tarpeen mukaan.

edustamme lisäksi lasten leikkipaikkavälineiden johtavaa alan tehdasvalmistajaa Eibeä, jonka kautta saat valmiita paketteja, sekä suunnitteluohjelman, jolla pääset suunnittelemaan omaa leikkipuistoa tai vaikkapa monitoimikenttää.

Palvelemme asiakkaitamme jo suunnitteluvaiheessa antamalla oikeat tuottet ja suunnitteluvälineet käyttöön, jotta sopiva ratkaisu hankkeelle saadaan kustannustehokkaasti aikaiseksi.

Tarjoamme myös kokonaisuuksia ja palvelumme tulee asiakkaillemme avaimet käteen periaatteella.

Referensseistä löydät myös valmiita ratkaisuja leikkipaikoille, joissa luova suunnittelu ja toimivat leikkipaikkakonseptit tuovat mielekkäitä vaihtoehtoja eri kohteisiin, kohderyhmän mukaan.

Palvelemme myös kohteeseen eri rakennusvaiheisiin tarvittavia maanpohjustus, sähkötyö, betonointi ja muita rakennusurakointiin tarvittavia palveluita.

Jos tarvitset rahoitusta, kysy GRENKE leasingiä jos tarvitset rahoitusta hankkeeseen. Vakuutena voi olla pihakohde.

Päiväkodin piha tekonurmi
Päiväkodin piha tekonurmi

Ota yhteyttä