Piha

Pihalle kestävät, helppo hoitoiset ja aidon nurmen tuntuiset tekonurmet. Laaja valikoima tekonurmia erilaisille pinnoille somistamaan pihaa.

Tekonurmi sopii omakotitalon ja rivitalon pienen takapihan materiaaliksi, koska se kestää lemmikkien ja lasten temmellystä. Tekonurmi pitää kauniin värinsä ja on pehmeä jalanalla sitä ei tarvitse leikata ja pitää ötökät loitolla. Tekonurmi alustalla voi huoletta pelata eripelejä ja vaikka grillata. Myös monenlaiset terassit voidaan päällystää tekonurmella.

Pihanurmissa tulee esille helppohoitoisuus, sekä tekonurmen edut mm. Ei punkkeja, eikä epäpuhtauksia, kastelun tarvetta, auringon ongelmia, sekä mm. lemmikkieläinten kulumisia, jne.

On tärkeää muistaa myös eri harrastemahdollisuudet pihanurmen suunnittelussa, sillä voimme toteuttaa mm. Hybridiä pihalle eri pelialueita mm. Golf, tennis, jalkapallo tai muita lajeja silmällä pitäen. Saatte kauttamme myös runsaan valikoiman eri välineistöä aina lapsista – eri kuntoiluun asti.

Palvelemme myös kentän eri rakennusvaiheisiin tarvittavia maanpohjustus, sähkötyö, betonointi ja muita rakennusurakointiin tarvittavia palveluita.

Piha ennen tekonurmeaPiha tekonurmen asennuksen jälkeen


Pihan maisemointi

Piha, jolla rakennuksen asukkaat viihtyvät on tärkeä osa toimivaa pihayhteisöä, joka antaa viimeisen silauksen kodille. Monesti uudiskohteissa näkee tehtävän pihan maisemoinnin viimeisenä hyvin minimalistisella budjetilla. Mutta jos rakennusten rakentaminen, pihan maisemointi pengerryksineen, istutuksineen, piharakennuksineen kuin valaistuksineen toteutetaan toisiaan täydentävänä kokonaisuutena, syntyy kerralla kestävä ratkaisu. Tämä myös säästää pitkällä tähtäimellä selvää rahaa, sillä jälkien korjaamiseen ja purkamiseen ei tarvitse käyttää resursseja.

Jos tarvitset rahoitusta, kysy GRENKE leasingiä jos tarvitset rahoitusta hankkeeseen. Vakuutena voi olla pihakohde.

Ota yhteyttä!