Yritys

AHTI GROUP Oy on urheilu- ja maisemointi alan pioneeri, joka maahantuo, myy- ja markkinoi, sekä asentaa maailman laadukkaimpia tekonurmituotteita, urheilupaikkojen kokonaisuuksia, sekä leikkipaikkavälineitä maisemointiin ja infraan.

Missiomme on tuovat iloa elämään luomalla korkeatasoisia, personoituja ja houkuttelevia liikuntapaikkoja sekä maisemointi-infraa meille kaikille siitä nauttiville. 

Luomalla ympäristöystävällisiä keinoja säästää luontoa ja tuomalla esiin hiilijalanjäljen minimoimisen toiminnan kautta, otamme vastuuta omalta osalta ilmastointi talkoisiin.


Edustamme ja asennamme. Luomme asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja
missä laadukkaat tuotteemme tuovat helppoutta päivittäiseen elämään.
Yritys perustettu 2007 ja osaamista tekonurmien parissa yli 15 vuotta. Aloitimme Golf
tekonurmien parissa ja nopeasti laajensimme toimintaa eri urheilulajeihin, sekä
maisemointiin.
Lähtökohtana olemme tarjonneet tuotteita kohteisiin, jossa tuodaan esille mm.
Käytännöllisyys, helppohoitoisuus, kestävyys, sekä sopiva tuotemalli käyttökohteeseen.


Tuotteissamme keskitymme myös ympäristöystävällisyyteen, jossa tulee esille mm.  Bio nurmet, kierrätys, arvomaailma, sekä mm. jalkapallokentille tarjottava ”Green Fill” Biorouhe Edustamme laajan skaalan Euroopan johtavia alan tuotevalmistajia Edustukset lyhyesti Hollantilaiset Edelgras, GrassINC tekonurmet urheiluun ja maisemointiin. Saksalainen Eibe lasten leikkikenttävälineet, sekä urheiluvälineet, Padelkentät, eri tehdasvalmistajilta ja välineistöä omilta edustuksilta asennuspalveluineen. Tanskalainen Evergreen, Avioation lentokenttä erikoisnurmet Infrapuolelle. Keskitymme myös kokonaisuuksiin, jossa tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia tuotepaketteja ja palveluita avaimet käteen periaatteella.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, jossa lähtökohtana on heti alkuvaiheessa kohteen suunnittelu, rahoitus, pohjustus, asennus, projektivalvonta, sekä huoltopalvelut.

Rahoituspalveluissa olemme GRENKE rahoituskumppanimme jälleenmyyjä.
Palvelemme kymmenien eri urheilu- ja maisemointi, sekä Infran alan suunnittelijoiden, asentajien, sekä rahoitusalan ammattilaisten tiimillä.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokasta vaihtoehtoa alan markkinoille. Tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokasta vaihtoehtoa alan markkinoille.

Kysy lisää myynnistämme ja palvelemme teitä kokonaisvaltaisesti. Showroom sijaitsee Helsingin lLauttasaaressa Itälahdenkatu 22 B (Bussines Studiot) ja sähköinen palvelu info@ahtiturf.fi

Palveluksessanne, 

Sebastian Kahakorpi Ahti Turf Oy
Sebastian Kahakorpi Tel. +358 (0)40 474 80 99 
sebastian.kahakorpi@ahtiturf.fi

Yhteydenotto